Szolgáltatások

Építészet & Belsőépítészet

Építészeti tanácsadás

Az építészeti tanácsadás tervcsomag azoknak készült akik telekvásárlás előtt állnak és van egy konkrét elképzelésük arról, hogy milyen otthont szeretnének építeni.

A csomag egy dokumentációs anyag elkészítését tartalmazza amiben a kiválaszott telekre megvizsgáljuk, hogy a megbízói igények és elképzelések megépíthetők-e az adott telekre. A dokumentációs anyagban meghatározásra kerülnek azok a paraméterek amiket az adott területre vonatkozó építési előírások megengednek.

Ebből az anyagból kiderül, hogy hány négyzetméter a beépíthető alapterület, lapos- vagy magastető építhető-e, hány szintes lehet a ház, milyen anyagokat és színeket engedélyeznek a tervezési területen.

Kapcsolatfelvétel →

ÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS

Az építészeti tervezési csomag a családi házak vagy üdülőépületek építéséhez szükséges egyszerű bejelentési tervdokumentáció vagy engedélyezési tervek elkészítését jelenti a koncepcióalkotástól egészen a terv beadásáig.

A csomag megbízói igények szerint tartalmaz látványterveket a tervezett épületről.

Kapcsolatfelvétel →

BELSŐÉPÍTÉSZETI TERVEZÉS
A belsőépítészeti tervezési csomag a kivitelezéshez, bútorgyártáshoz és anyagrendeléshez szükséges terveket és konszignációs kiírásokat tartalmazza. A csomag igény szerint tartalmazhat látványterveket a tervezett belső térről.

A csomag igényelhető egyes helyiségek megtervezésére is.

Kapcsolatfelvétel →

KOMPLEX TERVEZÉS
A komplex tervezési csomag magába foglalja az építészeti tanácsadás, építészeti tervezés és belsőépítészeti tervezési folyamatokat.

Igény esetén bővíthető energetikai és épületdiagnosztikai vizsgálatokkal, dokumentációkkal.

Kapcsolatfelvétel →

LAKBERENDEZÉS / TANÁCSADÁS
Lakberendezési és tanácsadási csomag azoknak készült akik nem tartanak igényt teljes körű belsőépítészeti tervezésre, viszont szeretnének ötletet meríteni, inspirálódni vagy csak egy külső szakmai szemszöget bevonni otthonuk egyedibb kialakításához.

Kapcsolatfelvétel →

ÉPÜLETDIAGNOSZTIKA / ÉPÜLETENERGETIKA
A csomag igényelhető hőkamerás felmérés készítéshez, épületek hőhidasságának és szigetelési hibáinak bemutatásához, illetve a penészedés lehetséges okainak feltárásához.

Igény szerint a hőkamerás felméréssel és épületdiagnosztikával feltárt hibák alapján korszerűsítési javaslatot készítünk.

A csomag igényelhető az ingatlanok energetikai tanúsításának készítéséhez is.

Kapcsolatfelvétel →